Sätila Taco Museum i den kulturpolitiska debatten

Det har stormat i den kulturpolitiska debatten den senaste tiden. Museernas roll i det öppna samhället har diskuterats och även Sätila Taco Museum har blivit föremål för viss kritik. Som den demokratiska institution som Sätila Taco Museum utgör välkomnar vi självklart denna debatt. Men, Sätila Taco Museum accepterar inte grundlösa beskyllningar och personliga påhopp. Vi polisanmäler självklart alla typer av hot om våld, skadegörelse samt olaga intrång. 2016-11-04 Styrelsen för Sätila Taco Museum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s