”När tacon kom till byn”

I juni öppnade ”När tacon kom till byn” på Sätila tacomuseum – och nu har en cyklande så kallade pop-up-utställning öppnat som ska fungera som en förlängning av ”När tacon kom till byn” och bege sig ut på turné på cykel runt om i Sjuhärad. Minst tio nedslag ska göras under turnén som startade den 28 juli på ICA Tornet i Ulricehamn.
Syftet med pop-up:en är att museet flyttar ut till platser där människor rör sig och tar med några av utställningens viktigaste frågor.  På så vis kan vi nå grupper som normalt inte besöker vårt museum, starta och följa upp samtal med besökare, fortsätta att diskutera vad taco betyder för människor i deras vardag och hur taco ska definieras i framtiden. Spännande tycker vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s